Aannemersbedijf WitteVogelbouw ontzorgt u met plezier tot een duurzaam product, uniek resultaat met oog voor detail en besparing

Wittevogelbouw richt zich op de burgerbouw/ verbouw, renovatie, restauratie

We zijn zeer gedreven om alles te organiseren. De uitdaging is een mooi product achter laten, leuk werk en een prettige sfeer met de opdrachtgever zorgt voor een langdurige relatie met de klant.

De bedoeling om u totaal te ontzorgen, aansturen en adviseren met al onze kennis en kunde. De mensen die wij graag willen helpen met iets groter wonen, een aanbouw opbouw, zolder verbouwen. Die zijn verhuisd en hun huis willen moderniseren , aanpassen of verbeteren. Maar ook buitens huis de boom weg willen uit de tuin of een nieuwe oprit tot compleet bouw rijp maken van de kavel.

Ons werkgebied bevind zich in geheel Noord Holland, Friesland, Utrecht, Brabant, bij uitzondering ook daarbuiten. Enkele voorbeelden waar we vaak te vinden  zijn: Landsmeer, Amsterdam, Laren, Oostzaan, Alkmaar, Den ilp, Amstelveen, Wormer, Haarlem, Overveen, Heiloo, Bergen, Heemskerk, Naarden, Spaarnwoude, Zaandam, Hoorn, Medenblik.

6c380b62defae16ac8214a3477cf0040,1